The smart Trick of Google Analytics Nedir That No One is Discussing

Wiki Article

google analytics nedir

Analytics sayesinde Net sitenizi anlık olarak izleyebilme imkanına sahip olursunuz. Gerçek zamanlı veriler dimensions web sitenizdeki ziyaretçi sayısını, bu ziyaretçilerin World wide web sitenize nereden ulaştıklarını ve bulunduğu sayfadan sonra siteniz üzerinde etkileşime girilen diğer sayfaları gibi etkinlikleri görebilmenize imkan tanır.

Ayrıca, verileri daha iyi kontrol etmenizi sağlayacak yeni bir veri modeli sunar. Bu, işletmelerin daha iyi bilgi toplamasına ve daha iyi pazarlama kararları almasına olanak tanır.

Her özel kimliği yeni bir kullanıcı olarak alır. Dolayısıyla, yeni bir kimlik tespit edildiğinde, Analytics bunu yeni bir kullanıcı olarak kabul eder. Mevcut bir kimlik ile World wide web sitesi ziyaret edilmiş ise tekrar ziyaret edilen bir kullanıcı olarak kabul edilir ve strike buna göre ayarlanır. Fakat, aynı kullanıcı tarayıcı çerezini temizler veya Internet sayfasını görüntülemek için başka bir cihaz kullanırsa yeni bir kullanıcı olarak algılanır.

Oluşturulan raporu analiz ederek; ziyaretçilerinizin sayfaya olan ilgisi, sayfanın ortalama okunma hızı ve sayfanızın etkileşim düzeyi gibi önemli verilere ulaşabilirsiniz.

☞ Mobil uygulamalarınızın yönetiminde mobil analizler sayesinde işinizi başarıya taşıyabilirsiniz.

Şu anda Internet sitenizde kimlerin olduğunu bilmek ister misiniz? Gerçek Zamanlı veriler, bu verilere anında erişmenizi sağlar.

Oluşturduğunuz dasboard’daki verileri belirlediğiniz frekansa göre belirlediğiniz mail adreslerine PDF olarak otomatik bir şekilde gönderebilirsiniz.

Google Analiytics aracı, web site sahibinin Internet sitesine gelen ziyaretçilerini tanımasına yardımcı olur ve World-wide-web sitesi Google Analytics Nedir sahibi de hedef kitlesinin beklentisini anlar.

This is definitely a resource you need to make use of! Continue reading to Learn how it is possible to leverage Google Analytics to better understand how your website is speaking with all your viewers.

To examine irrespective of whether your monitoring code is installed adequately, use Google Tag Assistant, a Chrome browser extension. Whenever your tags seem in green as proven down below, you will be all set!

Google Analytics, dijital pazarlamada verimli ve başarılı stratejiler belirlemek advertisementına kullanılan önemli bir analiz aracıdır. World wide web siteleri ve sosyal ağlar üzerindeki kullanıcı verilerini detaylı olarak analiz etmek ve değerlendirmek amacıyla en iyi seçenektir.

Net sitenize yüklemeniz gereken bir JavaScript kodu veren Analytics verileri analiz etmek için de sizing bir arayüz sağlar.

With this facts, your organization doesn’t need to ponder which adverts and webpages Google Analytics Nedir are driving engagement and bringing your audience on the route toward making conversions.

After getting Analytics integrated with your website, it is possible to start out employing its capabilities to understand and boost your Firm’s on the net existence.

Report this wiki page